Online hondenvoer en kattenvoer bestellen

Op deze site vind u een webshop waarin o.a. dierenvoer wordt verkocht van het merk Greenheart. Greenheart maakt hoogwaardige en betaalbare voedingsproducten voor honden en katten zonder chemische toevoegingen. Greenheart Premiums heeft een speciale productlijn voor kattenvoer ontwikkeld. Verder heeft Greenheart ook een speciale productlijn voor hondenvoer.

Welkom op de onlineshop van DierGezond

Op deze site willen we u en uw dieren voeding, snacks en verzorgingsproducten aanbieden die op een eerlijke manier vervaardigd zijn en natuurlijke ingredienten bevatten.

Er is uiteraard een veel groter aanbod aan goede voeding maar wij bieden de producten aan waar ik in mijn natuurgeneeskundige praktijk voor dieren goede ervaring mee heb.

De producten die we aanbieden hebben hun eerlijkheid bewezen, iets wat ik zelf erg belangrijk vind; we verkopen graag producten waar we zelf ook echt achter staan.

Over Diergezond

Mijn naam is Olla en ik ben natuurgeneeskundige voor dieren. In mijn praktijk heb ik al zoveel dieren zien opknappen door ze op een eerlijke voeding te zetten dat ik heel enthousiast werd bij het idee dit wat groter bekend te maken via een webshop. Het verbaast mij ook weer elke keer als ik een hond die niet wil eten op Greenheart zet. De hond zit vanaf de 2de dag te wachten voor het kastje waar het voer staat tot hij weer een portie mag. Ik blijf het zelf verrassend vinden maar de baasjes zijn er steeds weer erg blij mee. Dieren weten heel goed wat gezond is en zullen dus voor goed voer kiezen als ze de kans krijgen.

Ook honden met een allergie of andere huidproblemen varen vaak wel bij de overstap op Greenheart.

In Greenheart zitten geen schadelijke toevoegingen, geur- of kleurstoffen en ook geen smaakstoffen; de dieren vinden het lekker omdat het een natuurlijk voeder is.

Olla

Gezondheidsproducten

Naast dierenvoeding vindt u hier producten die de gezondheid van uw dier bevorderen: zoals ontwormen op een natuurlijke en milieuvriendelijke wijze.

 

Boxerpup

Uw bestelling

Het winkelwagentje is leeg.